Retourneren en ruilen

Als je toch niet tevreden bent over het ontvangen product heb je bij Inspired by Nathalie Amado de mogelijkheid dit product te retourneren. Conform de Regeling inzake de Verkoop op Afstand is het wettelijk vastgestelde termijn om de producten te retourneren of te ruilen maximaal 14 dagen. De enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn en in goede orde geretourneerd worden. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten.  Uiteraard mag je de artikelen eerst passen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de Algemene voorwaarden.

** LET OP: afgeprijsde artikelen kun je niet retourneren of ruilen**

** LET OP: wij ruilen geen producten meer, in plaats hiervan ontvang je het geld terug en kun je een nieuwe order plaatsen**


Om een goede afhandeling te kunnen garanderen dien je de volgende stappen te doorlopen.

Stap 1
Meld jouw retour aan via retour@inspiredbynathalie.com onder vermelding van jouw ordernummer. Vermeld ook de reden van retour.
Product ruilen? Na ontvangst van jouw product zullen wij het aankoopbedrag voor de item(s) retour terugstorten. Om het product te ruilen zul je een nieuwe bestelling moeten plaatsen.

Stap 2
Voeg een begeleidend schrijven toe met de naam van het artikel, ordernummer, jouw naam en stuur deze mee met jouw retour(artikelen) naar:

RETOUR AFDELING INA
Postbus 22221
3003 DE Rotterdam

Je kan het RETOURLABEL met adres ook uitprinten. De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening. Deze worden niet vergoed door Inspired by Nathalie Amado.

Nadat de goederen in goede orde ontvangen zijn zullen wij het aankoopbedrag terugstorten of het product omruilen.

Stap 3
Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden zal Inspired by Nathalie Amado het betaalde bedrag terugstorten. Het aankoopbedrag zal binnen 14 werkdagen teruggestort worden. Het bedrag zal teruggestort worden op het opgegeven rekeningnummer. U ontvangt van ons een creditnota  voordat het geld teruggestort wordt. Voor meer informatie kun je de Algemene voorwaarden raadplegen.

** LET OP: afgeprijsde artikelen kun je niet retourneren of ruilen**

** LET OP: wij ruilen geen producten meer, in plaats hiervan ontvang je het geld terug en kun je een nieuwe order plaatsen**