Hey Girlll,

Yesss, ik kan het eindelijk vertellen! I’m CHANGING my story! Ik kreeg van sommigen al de vraag wat er precies ging gebeuren maar ik wilde het op deze manier doen zodat iedereen tegelijk de informatie ontvangt.

 

 

5 jaar geleden begon ik mijn avontuur als webshop owner van Inspired by Nathalie Amado. Ik wilde vrouwenmode verkopen met een boodschap. De boodschap om jezelf te zijn. Met vallen en opstaan is het me gelukt. Hoe ik mezelf uitdrukte, dat wilde ik ook voor mijn klanten. Met je persoonlijke stijl uitdrukken wie jij écht bent. Ik wilde mensen inspireren om zichzelf te zijn, to feel inspired to be yourself.

Met de jaren is mijn wens uitgekomen en heb ik vele dames kunnen inspireren. Mensen inspireren is altijd mijn ding geweest maar wanneer je ouder wordt verander je ook als mens. Ik wil meer. Mode is iets waar ik van hou maar schrijven en mensen motiveren is ook een passie waar ik niet omheen kan. Ik voel letterlijk vuur wanneer ik er aan denk. Wat ik gemerkt heb is dat je niet om jouw passie heen kan, hoe druk je het ook hebt met andere dingen. Het blijft je op een of andere manier achtervolgen. Als ik terugkijk naar mijn jeugd en kijk naar waar ik nu sta zie ik een terugkerend patroon. Een patroon van mensen motiveren, inspireren en upliften. Ik kan het niet anders omschrijven dan vuur in mijn hart. Het maakt mij zo happy, het geeft me zoveel voldoening en ik wil er nu op een ander niveau mee aan de slag gaan. Ik wil op een andere manier mensen inspireren. Mensen inspireren zichzelf te zijn en een (nog) positievere leven te leiden.

How am I CHANGING my story?

Ik wil me meer gaan richten op het bloggen en vloggen met het doel om zo nog meer mensen te bereiken. Wanneer ik kleding verkoop zend ik bepaalde boodschappen uit maar eigenlijk weten mensen niet zo goed wie Nathalie Amado is. Om mensen te inspireren om zichzelf te zijn vind ik het ook belangrijk dat ze weten wie ik ben. Hoe wil ik dit nu veranderen? Wellicht heb je al gemerkt dat ik vaker blog, ik ben nu ook actief op youtube waarop ik normale levensonderwerpen bespreek en daarnaast ben ik ook actief op mijn eigen instagrampagina ,die The Mom In Black heet, waar ik mijn positiviteit deel. Waarschijnlijk zal er nog veel veranderen ( anders zou het mijn leven niet zijn hihi! ) maar dit zijn voor nu de eerste stappen die ik ga maken.

 

 

En de webshop dan?

De webshop blijft gewoon bestaan! Alleen zal ik mijn productaanbod veranderen. Ik wil producten gaan verkopen die bijdragen aan een positive lifestyle en je inspireren om jezelf te zijn. Mode-items zullen nog steeds onder deze producten vallen. Er komen ook andere soorten producten bij en ik ga mij niet meer zoveel op hele kledingcollecties richten tijdens de verschillende seizoenen. Op deze manier volg ik mijn hart in de mode en kan ik toch mensen op een ander niveau inspireren.

Mijn lieve klanten.

Ik ben zo dankbaar voor al mijn klanten. Iedereen die mij door de jaren heen gesteund heeft. Er zijn wat moeilijkere tijden geweest en toch zijn jullie bij me gebleven. Zonder jullie was de shop niet geworden wat het nu is. Ik waardeer jullie ENORM! Ik hoop oprecht dat ik jullie kan blijven inspireren en dat ik een bijdrage kan leveren aan jouw reis naar een (nog) positievere leven. Dat ik nog meer van de echte jij mag blijven zien.

Hoe nu verder?

Alle producten staan in de sale omdat ik vanaf zero wil beginnen. De website zal in de loop der tijd ook veranderen. Ik hoop dat ik op jullie support kan rekenen om door deze verandering heen te gaan. Mijn Inspired by Nathalie Amado pagina blijft bestaan en ik kan niet wachten om jullie de nieuwe producten te laten zien! Verder kun je me ook volgen op de volgende kanalen:

Instagram: https://www.instagram.com/themominblack/

  Facebook: https://www.facebook.com/themominblack

                                     Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCBk7dGufMctGbR9qi2aGtcw

 

 

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is voor jullie, mocht je vragen hebben dan kun je altijd een berichtje sturen! Zoveel liefde voor jullie!

Xoxo,

Nathalie Amado